YAYINLAR

TOMS AYAKKABILAR SADECE MODAYLA KALMIYOR!!




15 Nisan 2012

TOMS mağazası olmayan internet siteleri ve başka mağazalar aracılığı ile satış yapan bir marka fakat en önemli özelliği Afrika'da ki yardıma muhtaç çocuklara yardım ediyor.Onları ayakkabı sahibi yapıyor.Bu markayı Türkiye'de ise Beymen,Vakkoroma,Harvey Nichlos gibi markalar satışa sunuyor.Ayrıca renkli ve sade tasarımlarıyla oldukça güzeller ve çok rahatlar,Toms ayakkabılarla kolay bir şekilde kombin de yapabilirsiniz ister şık elbiselerle ister etek, jeanlerle ...




HANGİ ÜNLÜLER TERCİH EDİYOR VE NELERLE KOMBİN ETMİŞLER?



jessica alba

Maggie Grace şık bir elbisenin altına giymeyi tercih etmiş
.
Miley Cyrus


Ashley Olsen 

Ellen Pompeo
Özellikle de erkeklerde çok hoş duruyor. 
Chris Pine


Anne Hathaway


Liv Tyler

 MODELLER:










2 yorum:

  1. Öncelikle ayakkabının ortaya çıkma hikayesi hem anlamlı hem de felsefi olan bir ürün. Ayakkabılardan almak için www.acikreyon.com adresine girdim o kadar çok satılıyor ki sitede kalmamıştı yeni sipariş için 2 hafta bekledim ama ayakkabım geldiğinde inanılmaz mutlu oldum..

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle ayakkabının ortaya çıkma hikayesi hem anlamlı hem de felsefi olan bir ürün. Ayakkabılardan almak için http://acikreyon.com/ adresine girdim o kadar çok satılıyor ki sitede kalmamıştı yeni sipariş için 2 hafta bekledim ama ayakkabım geldiğinde inanılmaz mutlu oldum..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
.

KATEGORİ

2012 saç (1) at kuyruğu (1) ayakkabı (2) burçlar (1) çizgiler (1) dekorasyon (1) dkny (1) elbise (1) fashion (4) kedi (1) köpek (1) mango (1) mor (1) Prada (1) renk (1) retro (1) saç (2) sırtdekoltesi (1) style (4) şeffaf (1) tasarım ürünler (2) TOMS (1) transparan (1) trend (1) turuncu (1) yargıcı (1)

SOSYAL MEDYA

İZLEYİCİLER

Copyright © 2010 • PEMBE SANDIK • All rights reserved